Bogholder til skøn og dynamisk arbejdsplads

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at indgå i et friskt og uformelt team med høj trivsel og daglige smil? Så kom til Petersen Tegl. Om det er vores spændende produkter, dejlige arbejdsmiljø, udfordrende arbejdsopgaver eller den attraktive lønpakke der gør det, ved vi ikke – men når man først er her, så vil man ikke væk igen.

Du vil skulle varetage kreditorbogholderiet i Dynamics 365 Business Central samt rejseafregninger i zExpence. Du vil også skulle hjælpe med at lave salgsordrer, salgsfaktuaer og arrangere transporter samt registrere produktionstilgang m.v. Du har sikkert ikke erfaringer med alle områder, men søg alligevel. For du er ikke bange for at lære nyt, og hos os når vi altid i mål ved fælles hjælp.

Vi har nogle unikke produkter og sælger derfor over hele verden. Gode kommunikationsevner på dansk, tysk og engelsk er derfor et godt udgangspunkt. Og så er du naturligvis omhyggelig og pålidelig med et godt humør og klar på en fuldtidsstilling.

Vil du vide mere om os og nogle af vore 160 ansatte så se mere på petersen-tegl.dk. 

Tiltrædelse 1. septemer 2024, hvor en fra teamet forlader arbejdsmarkedet, eller tidligere, hvis det giver mening for dig. Er du interesseret i stillingen, eller har spørgsmål, så skriv til info@petersen-tegl.dk. Send ansøgning via knappen "Ansøg dette job."

Søg gerne hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Er du i tvivl om du skal søge så søg – vi er overbeviste om, at vi kan tilbyde dig noget, du ikke kan sige nej til.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4c4ef337)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PETERSEN TEGL A/S, Nybølnorvej, 6310 Broager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041586

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet