BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Torvehallen i 6400 Sønderborg, har travlt, og søger derfor snarest en Pizzabager/chef, til en ledig stilling på 37 timer pr. Uge.
Primære arbejdsopgaver:
- Bagning og tilberedning af autentiske Napolitanske pizzaer, i henhold til vores opskrifter og standarder
- Sikre høj kvalitet af råvarer og færdige produkter
- Opretholdelse af et rent og sikkert arbejdsmiljø i overensstemmelse med fødevarestandarder
- Bidrage til team- og samarbejdet med kollegaer
Sprog:
Dansk/Engelsk - Tale/ skrive/ forstå – Begynder Dansk, eller Tysk, eller Engelsk
Uddannelse:
Der er ingen krav om uddannelse, men du har erfaring med især Napolitanske Pizzaer. Har du uddannelse pizzabager/chef, er dette selvfølgelig helt klart en fordel.
Arbejdstid:
Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet:
Dag timer fra 10710:30 - 14/16
Aften fra. 16:30-21:30
weekend fra ca. 09-17 ca. Der kan aftales nærmere
Vi tilbyder:
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med et udviklende, dynamisk og venligt team
- Du får mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for pizzabagning og få erfaring fra en travl restaurant
- Du kan planlægge og bestille varer og du sætter god hygiejne i højsædet
- Du er smilende, udadvendt, nysgerrig og service minded
- Taler og skriver dansk, engelsk og gerne tysk, da stedet har et internationalt miljø
- Du tør at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt
- Du kan lide at arbejde sammen med mange forskellige mennesker
Kvalifikationer og udvikling:
Du får mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for pizzabagning og få erfaring fra en travl restaurant.
Forberedelse og tilberedning af lækre pizzaer i henhold til vores opskrifter og standarder
Sikre høj kvalitet i råvarer og færdige produkter
Bidrage til udviklingen af nye menuvalg og forbedringer af eksisterende retter
Opretholde renlighed og orden i køkkenområdet
- Erfaring som pizzabager/chef er en klar fordel
- Tilberedningsteknikker/metoder
- Evnen til at arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten
- Godt kendskab til hygiejneregler og fødevaresikkerhed
- Holdspiller, der kan arbejde godt sammen med et team i en travl atmosfære
- Positiv attitude og fleksibilitet i forhold til arbejdstider
Torvenhallen i 6400 Sønderborg, is busy, and is therefore looking for a Pizza Baker/Manager as soon as possible, for a vacant position of 37 hours per week.
Primary tasks:
- Baking and preparing authentic Neapolitan pizzas, according to our recipes and standards
- Ensure high quality of raw materials and finished products
- Maintaining a clean and safe working environment in accordance with food standards
- Contribute to team and collaboration with colleagues
Language:
Dansk/Engelsk - Tale/ skrive/ forstå – Begynder Dansk, eller Tysk, eller Engelsk
Education:
There is no requirement for education, but you have experience with Neapolitan pizzas in particular. If you have training pizza baker / chef, this is of course clearly an advantage.
Working time:
Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet:
Dag timer fra 10710:30 - 14/16
Aften fra. 16:30-21:30
weekend fra ca. 09-17 ca. Der kan aftales nærmere
We offer:
We offer an exciting workplace with a developing, dynamic and friendly team
- You'll have the opportunity to develop your pizza baking skills and gain experience from a busy restaurant
- You can plan and order goods and you put good hygiene first
- You are smiling, outgoing, curious and service minded
- Speaks and writes Danish, English and preferably German, as the place has an international environment
- You dare to take responsibility and can work independently
- You like working with many different people
Skills and development:
You will have the opportunity to develop your skills in pizza baking and gain experience from a busy restaurant.
Preparation and preparation of delicious pizzas and kebab dishes according to our recipes and standards
Ensure high quality in raw materials and finished products
Contribute to the development of new menu choices and improvements to existing dishes
Maintain cleanliness and order in the kitchen area
- Experience as a pizza baker/chef is a clear advantage
- Basic knowledge of pizza cooking techniques/methods
- The ability to work quickly and efficiently without compromising quality
- Good knowledge of hygiene rules and food safety
- Team player who can work well with a team in a busy atmosphere
- Positive attitude and flexibility in relation to working hours
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Sønderborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Paul Loichtl ApS, Nørre Havnegade, 6400 Sønderborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.torve-hallen.dk/
Via e-mail: info@bella-it.dk
Telefonisk: 51201482
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5857288