Nyt samarbejde skaffer dig ferierabat

Profilbillede
dato

Rejs væk fra hverdagen – til specialpris med VORES Broager og Happydays!

VORES Broager har netop indgået et samarbejde med rejsevirksomheden Happydays om at tilbyde kør selv-ferie i hele Europa til specialpriser for dig som læser. Vi sørger for, at du løbende får specialtilbud på alt fra slotsferier, der er skræddersyet til den romantiske miniferie, såvel som familiens sommerferie ved Gardasøen – og via VORES Broager får du op til kr. 300,- i rabat pr. person på i forhold til normalprisen på Happydays’ hjemmeside.

Alle hoteller er testet af medarbejderne hos Happydays, der er en dansk rejsevirksomhed med mere end 16 års erfaring. Her samarbejdes kun med kvalitetshoteller, hvor man som gæst oplever et højt serviceniveau, og hvor man modtages med et stort smil ved ankomsten. Ofte har opholdene også ”lidt ekstra” med i pakken, som gør ferieturen til noget særligt – f.eks. en vinsmagning, en velkomstdrink eller en wellnessbehandling. Happydays, der har kontor i Frederikshavn og blev grundlagt i 2004, består af 30 medarbejdere med en fælles vision om at skabe rejser – med glæde. De mange års ekspertise og fokus på kvaliteten gør, at Happydays i dag rangerer som en af de bedst bedømte rejsevirksomheder på Trustpilot. 

Du får din specialrabat, når du oplyser rejsekoden ”VORES” til Happydays– både ved online- og telefonisk bestilling.  

Rejsekoden er din garanti for, at der fratrækkes en rabat på kr. 150,- pr. person ved ophold på op til 3 overnatninger og kr. 300,- for ophold med mere end 3 overnatninger.

Rabatten gælder på udvalgte ophold, som regelmæssigt vil blive skiftet ud.

Så hold altid øje med, om du kan få din drømmeferie til fordelspris.

Rigtig god tur!

Kilde: HappyDays.nu