Broager UI må se sig slået af Hjordkær UIF efter personlige fejl

Profilbillede
dato

Broager UI led et nederlag på udebane mod Hjordkær UIF den 11. august 2024. På trods af en god start i begge halvlege, blev kampen præget af manglende effektivitet foran mål og personlige fejl.

Træner Dennis Hardman var ærlig i sin evaluering af Broager UI's indsats i kampen mod Hjordkær UIF, som endte med et nederlag. "Vi kommer ind til kampen med en enkelt træningsuge og ingen træningskampe forinden, så vi vidste godt, at der skulle bankes noget rust af støvlerne," forklarede Hardman.

Han pointerede, at resultatet ikke afspejlede kampens fulde forløb, da mange personlige fejl kostede dem dyrt. I første og anden halvleg startede Broager UI stærkt, men kynismen foran mål manglede. "Vi spiller fint i de første 15 minutter i hver halvleg, men mangler kynisme foran målet. Vi laver nogle fine diagonale skift og får flyttet bolden fint," sagde Hardman og tilføjede, at de havde chancer til at gøre det til både 1-0 og 2-0 i deres favør tidligt i kampen. Desværre betød de personlige fejl, at Hjordkær UIF kunne bringe sig foran med 4-0 i anden halvleg, hvorefter Broager UI tabte pusten.

Hardman pointerede nødvendigheden af at forbedre nærkampsstyrken og reducere antallet af personlige fejl. "Vi skal være bedre i nærkampene og så skal vi minimere antallet af personlige fejl. Herudover skal vi forsøge at være bevægelige oppe i den forreste kæde," udtalte han.

På trods af nederlaget fandt Hardman lyspunkter i debutanten Rasmus Ebbesens præstation. "Debutant af Rasmus Ebbesen, som spiller hele kampen og får masser af kilometer i benene og har et par enkelte chancer på kassen," sagde han. Broager UI har nu nogle områder at arbejde på inden deres næste kamp, men der var også positive aspekter at tage med fra Hjordkær. Med en debutants solide præstation og bestemt spil i perioder vil de håbe på en bedre indsats næste gang de træder på banen.

Næste kamp for Broager UI er et opgør imod Sønderborg B. Det udspiller sig i SUS Arena d. 18. august klokken 15:00.

Kampens resultat: 7-0 til Hjordkær UIF
Række: HERRER SERIE 3 - EFTERÅR 2024, PULJE 47

Kilde: Dennis Hardman